Αγόρασε οποιοδήποτε προϊόν της νέας collection και κέρδισε -50% έκπτωση σε οποιοδήποτε προϊόν παλαιότερης collection

skitso_doublelayera

Double Layer

Οι μπλούζες με τον σχεδιασμό double layering είναι μπλούζες δύο επιπέδων. Σηκώνοντας το εξωτερικό ύφασμα βρίσκετε την πρόσβαση στο σημείο θηλασμού χωρίς να μένετε πουθενά ακάλυπτη.


skitso_lift-upa

Lift up

Αυτές οι μπλούζες είναι πολύ χρηστικές και το άνοιγμα αποκαλύπτεται σηκώνοντας προς τα πάνω το μικρό κομμάτι υφάσματος στο πάνω μέρος.


skitso_sideaccess

Side access

Η πρόσβαση στο στήθος εδώ γίνεται παραμερίζοντας το ύφασμα της μπλουζας προς το πλάι. Για καλύτερη κάλυψη οι μπλούζες αυτές συνδυάζονται με το φανελάκι θηλασμού Koupepe.


skitso_dropdowna

Στις μπλούζες αυτές αρκεί να κατεβάσετε προς τα κάτω το κρουαζε τμήμα τους για να αποκαλυφθεί η σχισμή ακριβώς στο σωστό σημείο.


skitso_verticalopa

Vertical

Παραμερίστε το μπροστινό ύφασμα της μπλούζας που καλύπτει το εσωτερικό κάθετο κεντρικό άνοιγμα για να θηλάσετε με ευκολία.


skitso_placeholder

Zip or Button access

Το φερμουαρ ή τα κουμπιά της μπλούζας σας καθοδηγούν έυκολα για να βρείτε το ειδικα σχεδιασμένο άνοιγμα θηλασμού.


 

Φροντίδα Ρούχων

Το μητρικό γάλα μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες τόσο σε φυσικά όσο και σε συνθετικά υφάσματα. Οι λεκέδες αυτοί πρέπει να πλένονται αμέσως με κρύο νερό για να εμποδίσετε την εμφάνιση κιτρινωπών σημαδιών που μπορεί να μην εμφανιστούν αμέσως, αλλά ακόμα και μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την μελλοντική χρήση του ρούχου.

Όσον αφορά την συνήθη φροντίδα των ρούχων, δώστε προσοχή στις οδηγίες πλυσίματος στην εσωτερική ετικέτα! Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλιστεί η ποιότητα και η διάρκεια του υφάσματος στο πέρασμα του χρόνου.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€

Εγγραφείτε στο newsletter & κερδίστε 5€ έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά