Αγόρασε οποιοδήποτε προϊόν της νέας collection και κέρδισε -50% έκπτωση σε οποιοδήποτε προϊόν παλαιότερης collection

ABOUT KOUPEPE

Το koupepe δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση του θηλασμού και της ενσυναίσθησης, για τις μητέρες που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους. Γιατί ο θηλασμός είναι φυσικός και ανεκτίμητος και η περίοδος της μητρότητας η πιο σημαντική και ευαίσθητη για κάθε γυναίκα. Μέσα από το blog μας θέλουμε να στηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε τις μητέρες στο νέο τους ρόλο μέσα από το μαγικό ταξίδι του θηλασμού.

Τα ρούχα εγκυμοσύνης – θηλασμού Koupepe είναι μια απλή ιδέα που στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες : την άνεση, την ενσυναίσθηση και την γυναικεία αισθητική. Σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν της ανάγκες της θηλάζουσας μητέρας από την πρώτη στιγμή που περιμένει το μωρό της. Η εμπειρία της μητρότητας και του θηλασμού είναι αυτή που δημιουργεί πρωτόγνωρους και πανίσχυρους δεσμούς αγάπης ανάμεσα σε σας και τα παιδιά σας. Αυτούς τους δεσμούς προσπαθούμε να ενισχύσουμε με τον σχεδιασμό ρούχων που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και που θα είναι ποιοτικά, αυτά που θα χρησιμοποιούσαμε και στο δικό μας παιδί.

Όλα τα ρούχα είναι φτιαγμένα από πιστοποιημένα υφάσματα με βασικές ύλες τη βισκόζη και το βαμβάκι. Η γραμμή τους κολακεύει τη νέα μητέρα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, ενώ παράλληλα επιτρέπει με μεγάλη ευκολία, μέσω κρυφών ανοιγμάτων, τον θηλασμό. έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της μητέρας. (How it works) Ο σχεδιασμός τους, παρόλα αυτά, θα τα κάνει να παραμείνουν αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ακόμα και μετά την περίοδο του θηλασμού! Στα ρούχα Koupepe, η άνεση παίζει πρωταρχικό ρόλο χωρίς όμως να μένει πίσω η λειτουργικότητα και το στυλ! Πολλές από τις φίλες του Koupepe, μας λένε ότι θα φόραγαν τα ρούχα μας ακόμα και χωρίς να θηλάζουν και αυτό είναι για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία..!

Οι μητέρες είναι πάντα γυναίκες και για αυτό το Koupepe φροντίζει να παραμένουν όμορφες και επιθυμητές, ενώ παράλληλα θηλάζουν το μωρό τους με άνεση και διακριτικότητα, οπουδήποτε θέλουν! Γιατί αξίζετε το καλύτερο και εσείς και το μωρό σας..

About Isidora

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη στην Πάτρα, ακολουθούσα πάντα τα όνειρά μου, χωρίς φόβο, και με την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς μου. Η αγάπη μου για την τέχνη και το σχέδιο με οδήγησε στις σπουδές της Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών από όπου αποφοίτησα το 2005. Συνεχίζοντας να ασχολούμαι εως και σήμερα με το αντικείμενο αυτό, η ζωή μου αλλά και η κοσμοθεωρία μου άλλαξε πραγματικά, με τον ερχομό της κόρης μου το 2013.

Από την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ακόμα, συχνά απογοητευόμουν με τα ρούχα που υπήρχαν στην αγορά και απευθύνονταν σε εγκύους. Ενώ το σώμα μου άλλαζε με πολύ όμορφο τρόπο τα ρούχα που έβρισκα δεν ανταποκρίνονταν καθόλου στην μόδα ή στο προσωπικό μου στυλ, με αποτέλεσμα να περιορίσω τις αγορές μου στο ελάχιστο και να φοράω συνέχεια τα ίδια. Όταν γέννησα, ξεκίνησα και το υπέροχο ταξίδι του θηλασμού που για μένα κράτησε 2,5 χρόνια! Το σώμα μου είχε σχεδόν επανέλθει, αλλά η ανάγκη να μπορώ να ταΐσω το μωρό μου όπου και όποτε χρειαστεί δεν μου άφηνε πολλές ενδυματολογικές επιλογές. Παρατήρησα με λύπη ότι, κυρίως στην Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε ρούχα για θηλάζουσες. Αυτή η προσωπική μου εμπειρία και η αγάπη μου για τον σχεδιασμό, βρήκε διέξοδο σε μια φρέσκια ιδέα. To όνομα αυτής Koupepe και την ονοματοδοσία τη χρωστάω στη φίλη μου Χρυσάνθη που είναι και νονά της μικρής μου!

Μέσα από την αρχιτεκτονική, που εξακολουθεί να είναι η κύρια ασχολία μου, έμαθα πώς αλλάζει την οπτική μας απέναντι στον κόσμο το να δίνουμε όμορφα σχήματα στα πράγματα που αγαπάμε και αυτό ήταν για μένα το κίνητρο για να συνδεθώ μέσω του koupepe, με όλες τις μαμάδες του κόσμου σε μια ομάδα που θα προσφέρει απλόχερα την ψυχή της στο τελειότερο ‘σχήμα’ που δημιουργήθηκε ποτέ, το παιδί.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€

Εγγραφείτε στο newsletter & κερδίστε 5€ έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Ευχαριστούμε

Δοκιμάστε ξανά